DOE- EN WANDELDAG

11 juli 2021

Via leerrijke workshops en een gloednieuwe wandeltocht kom je alles over ons te weten. Breng gerust je picknick mee. Wij zorgen voor sfeer en gezelligheid! Hieronder vind je meer info over de workshops die we aanbieden.

Yoga

Yoga

Zin in een uurtje me-time? Geniet dan van een zalige yogales buiten in de natuur! Het beoefenen van yoga ondersteunt jou om de verbinding met je lichaam, je eigen natuur te ervaren. 

Op een mindfulle manier combineren we actieve houdingen en rustige poses tot een deugddoend evenwicht. Hierbij nodig ik je uit aandachtig te zijn voor een gezonde uitlijning, ongekende fysieke mogelijkheden te ontdekken, maar ook te luisteren naar de grenzen die jouw lichaam aangeeft.

Tot op de mat?

Start: 9u45 – 13u15 – 15u

Prijs: €15

 

Bloemschikken

Veldboeket in vaas schikken

Zou je graag een veldboeket op tafel hebben , maar je weet niet hoe er aan te beginnen?

Josefien van Mifleur leert je de knepen van het vak . Ze leert je  hoe je bloemen best oogst, verwerkt, schikt in de vaas en ze een lang vaasleven geeft.

Breng een vaas mee van thuis met maximum diameter hals van 9 cm. Heb je er geen dan kan je een gerecycleerde vaas aankopen bij Josefien voor 11 euro.

Tot op het bloemenveld!

Start: 9u45 – 11u30 – 13u15

Prijs: €49

Nestkastje

Voor kids:
Nestkastje

Wil je vogeltjes in je tuin?

Dat kan! Jullie kunnen er naar harte lust op los timmeren. Leef je uit tijdens deze workshop voor stoere jongens en al even stoere meisjes.

Xavier helpt jullie een nestkastje maken zodat de vogeltjes zelf niet op zoek moeten gaan naar een veilig en geschikt huisje/nestje.

Start: 9u45 – 13u15 – 15u

Prijs: €20

Voor kids:
Flesje bekleden in powertex
& Stone art

Knutsel je graag? Dan is deze workshop op je lijf geschreven. We stoppen een simpel flesje in een totaal nieuw jasje door het met schilderstape te beplakken om daarna met powertex en stone art te bewerken.

Een kunstwerkje om thuis een mooi plaatsje te geven. En je mag nog eens 4 bloempjes plukken om je vaasje op te vullen. Super toch?

Start: 9u45 – 13u15 – 15u

Prijs: €12